Home » Verzorging » Review || Silicon Mix

Review || Silicon Mix

Geplaatst in: Haar, Verzorging 0

Deze conditioner gebruik ik al ongeveer een jaar en ik benoem hem tot mijn MUST HAVE haar product!
silicon mix Ik zal eventjes kort vertellen waarom, ik was voor 2 maanden aan het reizen in Indonesië, waar ik veel in de zee heb gezwommen en in de zon heb gelegen zonder dat ik mijn haar beschermd had.. hierdoor werd men haar super droog, brak het snel af en kreeg ik veel knopen in mijn haar. Toen ik weer thuis was mocht ik het niet meer stijlen of krullen wat ik altijd zo graag deed, want mijn haar had veel tijd nodig om te herstellen. Ik heb veel producten uitgeprobeerd maar niets hielp tegen de droogte. Maar toen ben ik Silicon Mix gaan gebruiken, dit is een deep conditioner om de gezondheid, glans &droogheid van kapot of zwak haar te herstellen.
silicon mix
Precies wat ik dus nodig had en het heeft echt geholpen men haar is weer een stuk langer en gezonder geworden. Het fijne van deze conditioner is dat je het zelfs elke dag zou kunnen gebruiken zonder dat je haar er vet van wordt, ik heb vaak gehad dat als ik teveel van een deep conditioner in mijn haar stop het snel vies vettig aan voelt maar bij deze dus niet. Het is een iets dikkere substantie dan een normale conditioner en het heeft een parfumachtige geur die ik zelf lekker vind.

Ik gebruik de silicon mix 1x per week om men haar te verwennen nadat ik mijn haar gewassen heb met shampoo.
Op de verpakking staat dat je het op handdoek drooghaar moet aan brengen en vervolgens 3 minuten moet laten intrekken, ikzelf vind het fijner om het nog iets langer te laten intrekken. Hierna spoel ik het uit.

Min punt van dit product is dat je het niet overal kan vinden, het product is niet heel erg bekend in Nederland, ik heb het zelf in een klein haar winkeltje gekocht maar het is ook te vinden op ebay! Je kan ze in 2 verschillende maten krijgen een kleine pot van 225 gram en een grotere pot van 450 gram. Silicon Mix komt oorspronkelijk van de Dominicaanse republiek en zal je dus ook in afro hair shops vinden!

Dit product raad ik zeker aan als je haar snel droog wordt door bijvoorbeeld te vaak stijlen/krullen of door je haar geverfd te hebben, je zal na 3x dit gebruik te hebben echt verschil voelen!

Hebben jullie ook favoriete haar producten of tips tegen droog /beschadigd haar?

XOXO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *