Home » Verzorging » Nivea body lotion voor onder de douche

Nivea body lotion voor onder de douche

Geplaatst in: Verzorging 0

Nivea Bodymilk onder de douche

 

Wat mij betreft is de Nivea body lotion voor onder de douche één van de beste uitvindingen! In de ochtend is er meestal niet genoeg tijd om je lichaam in te smeren met body lotion of body milk. Om nog maar niet te spreken over de kou als je net onder de douche weg komt. Hierdoor ben ik zelf meestal ook te lui om het hele insmeer-ritueel te doen. Deze body lotion gebruik je onder de douche, wat dus tijd bespaart en waardoor je niet langer dan nodig in de kou hoeft te blijven staan na het douchen.

De bodylotion is te verkrijgen in twee varianten. De witte is voor de normale huid en de blauwe is voor de droge huid. Als je niet zo’n grote flacon (400 ml) wil als op de afbeelding, de bodylotion is ook verkrijgbaar in een 250 ml formaat. De flacons hebben een klik-dop en je kunt de lotion er makkelijk uit knijpen.

Nivea bodymilk onder de douche

Hoe werkt het?
1. Je wast eerst je lichaam met normale douchegel en spoelt deze af.
2. Vervolgens smeer je je in met de Nivea body lotion onder de douche.
3. Spoel de bodylotion af.
4. Als je klaar bent met douchen, droog je je gewoon af zoals normaal.

Na het afdrogen voelt de huid lekker zacht en gehydrateerd aan, maar niet vettig of plakkerig. Een goede verzorging voor de huid, praktisch en tijdbesparend. Kortom, een echte musthave!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *