Home » Teint » Missha B.B Cream

Missha B.B Cream

Geplaatst in: Teint 0

Missha Perfect Cover B.B Cream is een perfect alternatief voor foundation. Ik heb deze BB-cream aangeschaft, omdat ik met deze winterse dagen nog al een droge huid heb. Mijn huid heeft last van kleine schilfers en pakt daardoor de foundation niet goed. De BB-cream van Missha leek mij de ultieme oplossing, een getinte crème die mijn huid verzorgt, egaler maakt en ook nog eens beschermd tegen uv-straling. De crème bevat namelijk een beschermingsfactor SPF 42/PA+++. Verder voorkomt de BB-cream huidveroudering en vermindert rimpels en oneffenheden zoals donkere vlekken.

Missha is een Koreaans merk en is verkrijgbaar in 5 verschillende tinten:

  • No. 13 heeft een koel roze ondertoon.
  • No. 21 heeft een iets warmere ondertoon.
  • No. 23 heeft ook een warme ondertoon maar is net iets donkerder.
  • No. 27 heeft een gele ondertoon.
  • No. 31 heeft een warm bruine ondertoon.

missha bb cream

Mijn huid heeft een gele ondertint, daarom heb ik gekozen voor kleurnummer 27. De BB-cream komt in een mooie tube van 50 ML met een pompje. Maar is ook verkrijgbaar in een kleiner formaat van 20 ML, handig voor als je op reis gaat of een weekendje weg. De crème voelt vettig aan en smeert fijn en gelijkmatig over het gezicht. Het dekt perfect! Nadat de crème is ingetrokken lijkt het zich aan te passen aan mijn huid. Mijn huid voelt glad aan (niet plakkerig) en heeft een mooie natuurlijke egale tint.

Kortom: De BB-cream van Missha is een echte aanrader voor een mooie egale gehydrateerde huid. Een dagcrème, een foundation en zonnebrandcrème in één!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *