Home » Make-up accessoires » Make-up kwasten van The Bodyshop

Make-up kwasten van The Bodyshop

Geplaatst in: Make-up accessoires 1

The Bodyshop staat er bekend om goede en betaalbare kwasten te hebben. Dat moet natuurlijk getest worden. Ik heb 4 kwasten van The Bodyshop: een lipstickpenseel, een schuin penseel, een oogschaduw penseel en een blush kwast.

The bodyshop kwastenVan Links naar rechts: Lipstick/concealer brush, Slanted brush, Eyeshadow brush en Blusher brush

De make-up penselen zijn allemaal hetzelfde vormgegeven, een zwart schuinaflopende steel met een brede onderkant. Door de bredere onderkant kunnen de kwasten ook overeind staan. De kwasten zijn gemaakt van heel zacht synthetisch haar, waardoor ze niet prikken en erg fijn aanvoelen op de huid.

Lipstick/concealer brush

2014-01-13 02.15.28

Dit penseel is voor het aanbrengen van lippenstift, lipgloss en concealer. Ik gebruik het zelf voor mijn lippen. Het doet z’n werk.

Slanted brush

2014-01-13 02.15.53

Dit schuine penseel is voor het aanbrengen van oogschaduw in een strakke lijn. Het is zowel geschikt voor poeder oogschaduw als voor crème-oogschaduw. Deze kwast is dus erg geschikt om een Cat-eye mee te maken. Ik vind deze kwast erg goed, vaak zijn dit soort penselen te zacht waardoor het lastig is om een rechte lijn te trekken.

Eyeshadow brush

2014-01-13 02.16.09

Op deze kwast heb ik niets aan te merken. Het is een goed oogschaduw penseeltje.

Blusher brush

2014-01-13 02.16.26

De blush kwast zou  qua vorm en grootte ideaal in gebruik zijn, maar persoonlijk vind ik deze blush kwast iets minder goed. Het is een vrij platte kwast en daardor iets minder geschikt voor blush. De haartjes van deze kwast laten ook redelijk snel los. De kwasthaartjes zijn wel lekker zacht.

Dus van deze vier make-up kwasten van the Bodyshop vind ik het lip-penseel en de oogschaduwpenselen echte aanraders. De blushkwast is iets minder, maar zeker niet slecht gelet op de prijs-kwaliteit verhouding. Klik op de link om direct naar de webshop van The Bodyshop te gaan: The Bodyshop

  1. lieve
    | Beantwoorden

    Leuk! Waar heb je je tafel vandaan? x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *