Home » Lippen » YSL Rouge Pur Coulture 4 Lente lipsticks

YSL Rouge Pur Coulture 4 Lente lipsticks

Geplaatst in: beauty, Lippen, Make-up, Review 0

IMG_0795

Yves Saint Laurent is één van mijn favoriete lipstick merken, want naast dat YSL een oog heeft voor mooie verpakkingen zijn de lipsticks super creamy. Doordat ze een romige formule hebben is het makelijk aan te brengen, je lippen drogen niet uit en voelen gehydrateerd aan. Ik heb 4 van mijn favoriete Rouge Pur Couture lipsticks uitgekozen die ik deze Lente zeker veel zal dragen.

IMG_0540

Ook de Rouge Pur Couture lipsticks zijn prachtig verpakt in een vierkant strak gouden jasje. Het logo van YSL staat er in het rood verwerkt. Ze zijn makkelijk aan te brengen zonder dat je een lippotloodje nodig hebt, dit kan natuurlijk wel een optie zijn om de kleur nog mooier naar voren te brengen. Ik vind deze lipsticks zo fijn, want ze accentueren mijn losse velletjes niet. ze hebben een lichte zoete geur, die ik persoonlijk best lekker vind. Ik neem deze lipstick wel vaak mee in mijn tasje om bij te werken na het eten/drinken want de lipstick vervaagd hierdoor vrij snel.

IMG_0543

IMG_0555

De eerste Rouge Pur Couture lipstick die ik uitgekozen heb is nummer 6 Bergamasque. Dit is een hele mooie peachy rozige nude kleur. Nadat ik de swatch op mijn hand had gemaaktk was ik verkocht, eigenlijk had ik verwacht dat die wat bleekjes op mijn lippen zouden vallen.. maar dan kon ik een lippotlood onder doen zodat het levendiger werd’ maakte ik mezelf wijs omdat ik hem zo graag wilde. Thuis aangekomen bracht ik de lipstick aan en vond hem super mooi. Hij valt absoluut niet bleek aan. zoals jullie kunnen zien op de foto.

IMG_0687

IMG_0574

De 2e YSL RPC lipstick is nummer 17 Rose Dahlia, dit is een zomerse kleur! hij doet me denken aan sunrise tequila van Gerard Cosmetics. Deze lipstick vind ik superr moooi voor de Lente en Zomer. Het is een koraal rozige kleur die bij alle huidskleuren past.

IMG_0716

IMG_0579

De 3e YSL RPC lipstick nummer 11 Rose Carnation is een licht paarsige lipstick. Ook deze vond ik heel erg mooi voor de lente. Hij heeft wel een beetje een metallic finish. Maar dat vond ik bij deze lipstick niet storend.

IMG_0719

De 4e YSL RPC lipstick nummer 9 Rose Stiletto is een wat intensere paarse lipstick, ik vond dat deze lipstick eigenlijk voor alle seizoenen wel kon en daarom heb ik deze er bij gepakt. Bij deze kleur heb ik wel dat de naam niet overeenkomt met de kleur. Hij is namelijk wat meer paarsig dan rose.

IMG_0749

IMG_0581

 

De lipsticks zijn 31,06 euro en hier te verkrijgen.

 

IMG_0563

 

Ik hoop dat jullie mijn review leuk vonden en geïnspireerd zijn geraakt. Wat zijn jullie favoriete lente lippies?

 

 

XOXO