Home » Lippen » DEAUTY BOX MAART 2015 REVIEW

DEAUTY BOX MAART 2015 REVIEW

deauty pic

Het leek mij leuk om weer eens een leuke beauty box uit te proberen, De Deauty Box. Er zijn veel beauty boxen langs gekomen. Je kent het concept vast wel, je krijgt een box met 5 cosmetica producten thuis gestuurd. Zo probeer je telkens wat nieuws uit, soms zitten er producten bij die je super vind en soms krijg je producten waarvan je niet weet wat je er mee moet omdat het bijvoorbeeld niet de juiste kleur is.

Deauty Box heeft de pretty box overgenomen. Deauty Box is een nieuwe box in NL maar bestond voorheen al wel in Belgie en Frankrijk. Deauty staat voor Discover Beauty. Iedere maand krijg je 5 leuke cosmetica producten om uit te proberen. Je weet van tevoren niet wat je krijgt, het is elke maand dus een verrassing. Je kan eenmalig een giftbox bestellen maar ook een abbonement nemen van 3, 6 of 12 maanden. De box kost 15 euro, bij een 12 maanden abbonement krijg je 1 box geheel gratis. Je krijgt in deze Deauty box fullsize producten en grote testers die net geen fullsize zijn. Ik heb mijn eerste box binnen en ben er erg enthousiast over!

Het is een zwart vierkante doos met het Deauty logo er op. Zodra je de box open doet ligt er een welkoms kaart met alle productjes beschreven. De cosmetica producten liggen in een zakje. Ik vond dit een leuk idee, het is iets kleins maar ik vind dat dit soort details het extra leuk maken.

In deze box van maart krijg je 6 cosmetica producten om uit te proberen, ik zal ze alle 6 kort beschrijven.

Lollipops – voyage a paris
Lollipops voyage a paris

Dit is een mooie fellere rode lak voor in de zomer. Ik had nog nooit eerder van het merk gehoord en ben erg benieuwd naar de andere kleuren. Deze nagellak lakt erg gemakkelijk en dekt na 1x lakken. In de nagellakjes zitten geen parabenen of conserveringsmiddelen, dit vind ik zeker een plus punt. Deze lak kost:€8,90

 

Catrice Cosmetics – Eyeshadow Palette Absolute Rose Fullsize
Catrice palette
catrice cosmetics eyeshadow palette

Dit oogschaduw palette heeft mooie matte en mooie glinsterende kleuren, daarnaast zijn deze oogschaduws soepel van textuur en bezitten ze veel pigment. De kleuren zijn nude en rosé.
Hij kost:€4,99

 

Eyves rocher – Grand Rouge Lipstick Fullsize
IMG_0973

Ik kan geen lipsticks genoeg hebben. Deze mooie lipstick van Eyves Rocher is rood van kleur en voelt erg aangenaam op de lippen. De lippenstick is nauwelijks voelbaar op de lippen maar verzorgt ze wel.
Deze lippenstift kost:€17.90

 

LASHEM – Eyelash en Brow Enhancing Serum
lashem eyelash & brow enhancing serum

Deze Serum zorgt ervoor dat je wimpers en wenkbrauw haartjes sterker en langer worden. Ik heb nog nooit eerder een serum geprobeerd voor mijn wimpers of wenkbrauwen. Ik ben erg benieuwd of dit echt werkt.
Je krijgt deze in een 1ml de fulsize is een flesje van 3ml en kost:€63

 

NAOBAY – Extra Rich Cream Nourishing – 30ml
NAOBAY - Extra Rich Cream Nourishing - 30ml

NAOBAY is een spaans merk dat staat voor Natural and Organic Beauty and You.
Het merk heeft producten die goed zijn voor ons maar ook voor het milieu. In deze creme zit olijf en advocado olie. Ik ben zelf vaak met olietjes en crempjes bezig dus vond dit een erg leuk product!
Kost fullsize:€50

 

RITUALS – Miracle Scrub Fullsize
RITUALS - Miracle Scrub Fullsize

Dit is een scrub voor je handen. Ik heb er zelf nog nooit eerder aangedacht om een scrub te kopen voor mijn handen.
En juist daarom vind ik dit extra leuk. Deze scrub bevat verschillende olien die snel door de huid worden opgenomen en hierdoor zal je huid haar soepelheid en vochtbalans herstellen.
De scrub kost:€11,50

Als extra’s kreeg je in deze box een verfrissings doekje erbij, handig om mee te nemen in je tas. Dit is de Sweeps, Cool Refreshing Wipe. Dit doekje is bedoeld voor het afkoeelen en vandaar de naam. Tevens is deze wipe biologisch afbreekbaar.

Ik ben erg tevreden met wat je in deze Deauty box van maart kreeg. De waarde van de producten in deze box is ook veel hoger dan dat de box kost. (15 euro)

 

Hebben jullie al een Deauty box besteld??

XOXO