Home » Gadgets » Apple TV Review

Apple TV Review

Geplaatst in: Gadgets, Review 0

APPLE TV

 

Sinds kort ben ik in het bezit van een mooie Apple tv apparaat.

Hiermee kan ik hartstikke makkelijk mijn Apple apparaten draadloos verbinden met mijn tv scherm. Zo kan ik in full-size genieten van mijn bezigheden. Omdat ik in mijn woonkamer een Samsung smart tv heb met internet en draadloze verbindingsmogelijkheden is het daar onnodig om ook een Apple tv op aan te sluiten. In mijn slaapkamer echter heb ik een HD tv zonder internet en draadloze verbindingsmogelijkheden. Dus voor deze tv is een Apple tv erg handig. Doordat ik de Apple tv aansluit op de HD tv krijg ik daar draadloze internet en draadloze verbindingsmogelijkheden. Zo kan ik al mijn Apple apparaten verbinden met deze HD tv door middel van Airplay. Ik heb de voordelen en de nadelen gezocht van dit apparaat en dat is als volgt:

Voordelen van de Apple tv:

– HD resolutie
– draadloze internet
– Airplay verbinding
– Itunes bibliotheek beschikbaarheid
– films/series kopen of huren
– Netflix (abonneren)
– live sport kijken (abonneren)
– fotostream mogelijkheid

Nadelen van de Apple tv:

– alleen compatibel met Apple apparaten
– werkt alleen met WIFI verbinding
– heeft alleen HDMI ingang

 

IMG_9931

 

 

In het plaatje hieronder zien we de ingangen die de Apple tv heeft.

Links zit de voeding. Daarnaast zit de HDMI ingang en daarnaast de Optische audio ingang. Helemaal rechts zit de ethernet ingang

IMG_9929

Ik ben super blij met mijn Apple tv, nu kan ik lekker op bed op mijn grote HD tv surfen op het internet met mijn Iphone of Ipad en films kijken wanneer ik wil. Allemaal draadloos dus wel zo fijn. Je kunt de Apple tv op veel plekken verkrijgen dus zoek online of kijk in een elektronica winkel. Mocht je er ook 1 gaan kopen dan wens ik je alvast veel kijkplezier.

 

XOXO