Home » DIY » NAIL-ART || KONINGSDAG INSPIRATIE

NAIL-ART || KONINGSDAG INSPIRATIE

Geplaatst in: DIY, Nagels 0

Het is 23 april 2014, nog een paar dagen en de eerste Koningsdag van Koning Willem-Alexander zal worden gevierd! Kom maar op met de oranje-gekte! Heb jij je hele Kingsday outfit al bedacht? Bij een mooie oranje-look horen natuurlijk feestelijk versierde nagels. Om jullie wat inspiratie te geven zal ik tot aan Koningsdag (dat dit jaar gevierd wordt op zaterdag) iedere dag nail-art ideeën geven. Vandaag de eerste:
IMG_9017

IMG_4596

 

Voor deze look heb ik 3 nagellakkleurtjes gebruikt:

De eerste is van Sephora nummer 75 – I’m a rich girl

Deze nagellak had ik gekocht toen de Sephora winkels nog in nederland waren. Helaas zijn de winkels er al een hele poos niet meer, maar gelukkig kunnen we nog wel bestellen op sephora.fr.

De tweede is van Maybelline color show 341 – Orange attack

De derde is van Maybelline color show 130 – Winter baby nummer 130

Deze week zijn alle maybelline lakjes in de aanbieding bij de kruidvat, namelijk 1+1. De nagellakken van Maybelline color show zijn normaal 4 euro per stuk. De lakjes zijn nu dus 2 voor 4 euro!

De color show nagellak lijn is iets wateriger dan andere lakjes. Hierdoor moet je om de perfecte dekking te krijgen 2 lagen smeren, maar ze drogen wel snel dus dat vond ik geen probleem. De witte nagellak dekt nog iets minder goed. Voor de lijnen bij deze nail-art hoefde ik maar 1x een streep te zetten, dat heb ik gedaan met een sate stokje. Maar om je nagels helemaal wit te lakken, heb je toch wel 3 lagen nodig. Ik heb echter een trucje gevonden. Door mijn nagels eerst met een laag licht roze nagellak te lakken en vervolgens een laag witte nagellak, kreeg ik de witte laag al in twee lagen dekkend!

Morgen zal ik een nieuwe nail-art post op de blog zetten!

XOXO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *