Home » beauty » SHOPLOG THE BODYSHOP

SHOPLOG THE BODYSHOP

Geplaatst in: beauty 0

secrets-of-beauty.com bodyshop

Ik ben gek op lekkere crèmepjes en lekkere douche producten en de BodyShop is daar natuurlijk het juiste adres voor. The BodyShop heeft alleen natuurlijke producten en gebruikt hiervoor ook alleen natuurlijke ingrediënten. De visie van The Body Shop is ‘Beauty With Heart’. Ik deel deze visie want ik vind dat er ook aan de omgeving, mens en dier gedacht moet worden.

Ik heb wat heerlijke  productjes ingeslagen bij The BodyShop, elk product heb ik gebruikt en voor elk schrijf ik een korte review.

WHITE MUSK®
MOSTURISING HAND & NAIL CREAM 
Deze heerlijke hand & nagel crème is te verkrijgen voor 10 euro voor een tube van 100ml. Ik vind hem fijn want hij hydrateert en verzacht mijn handen zonder dat ik er veel van hoef te gebruiken. Ook vind ik het belangrijk dat een handcrème niet na het aanbrengen plakkerig of vettig aanvoelt en dat doet deze dus totaal niet.  En wat ook nog een + punt is, is dat de WHITE MUSK hand & nagel  crème super lekker ruikt! 

SHEA BODY SCRUB
Ik scrub mijn lichaam eens in de 3 dagen en vind de lichaam scrubs van de Bodyshop heerlijk. Ze zijn er in verschillende geuren, Wild argan oil rough scrub, Mango body scrub, Coconut body scrub, Brazil nut body scrub, Honey-mania body scrub, Pink grapefruit body scrub, Moringa body scrub, Olive body scrub, Shea body scrub en Cacao butter cream body scrub.  Ik gebruik op dit moment de Shea body scrub. Deze heeft namelijk een lekkere natuurlijke geur. De korrels in deze scrub zijn niet te grof of te groot. Ik heb nogal een gevoelige huid daarom is dit product perfect voor mij. Voor het aanbrengen van de scrub gebruik ik een scrubhandschoentje die ook bij de Bodyshop verkrijgbaar is. De body scrub kost 7,50 per 100ml.
bodyshop scrub

CHOCOMANIA BODY LOTION
Wat mij aantrok in de winkel aan deze body lotion was dat hij van chocolade boter is gemaakt en ruikt dus ook lekker naar chocola. De lotion trekt snel in je huid. Mijn huid voelt na gebruik van deze lotion zachter en gladder aan. 
Deze kost 5 euro voor 250ml. De lotion zit in een flesje met een pompje en is dus hygiënisch in gebruik. 
IMG_7935

VITAMINE E 
Van de Vitamine E lijn heb ik de Moisture cream mee genomen, dit is een dagcrème. In het potje dat ik gekocht heb zit 15ml maar dit product is ook te verkrijgen in grotere potten. Om te testen vond ik het echter fijner om een klein formaat mee te nemen, bovendien is dit een fijne grootte voor in je tas! Dit kleine potje kost 2,50 euro.

Verder heb ik van de VITAMINE E lijn de cream cleanser meegenomen. Dit is een frisse, lichte en verzorgende reinigingscrème. Mijn huid voelt na gebruik fijn aan. Het is een dunnere substantie die niet plakkerig aanvoelt. Bovendien ruikt het product heerlijk fris. Ook dit is een fijne meeneem formaat voor als je een weekendje weggaat, hij past namelijk makkelijk in je tas. Het potje bevat 60 ml en kost 2,50 euro. Ook bestaat hiervan een grote fles van 200 ml en die kost 10 euro.
IMG_7934

TEA TREE FACE MASK
En als laatste heb ik meegenomen een Face Mask van TEA TREE. 
Dit is een verkoelende masker en helpt onder andere pukkeltjes te verwijderen. Deze masker is goed voor een vette huid. Vooral nu het zomer is merk ik dat mijn T-zone een stuk vettiger aanvoelt, dus voor deze tijd vind ik het een fijne masker. 
Ik heb een gecombineerde huid dus bepaalde plekken op mijn gezicht voelen juist moment heel erg droog aan. Op die droge plekken gebruik ik het deze masker niet. De Bodyshop heeft een hele lijn van TEA TREE dus als je last  hebt van onzuiverheden of een (te) vette huid is dit zeker een aanrader. In het zakje zit 60ml en is voor eenmalig gebruik. De prijs van een zakje 2,50 euro.
IMG_7949

Welke producten van de BodyShop raden jullie aan?

XOXO